Dit ben ik


Hoi, dit is mijn gezin, mijn trots! Mijn naam is dus Nanine en ik ben 28 jaar. Ik ben opgegroeid in de buurt van Rotterdam en woon ondertussen alweer ruim 7 jaar in Zwolle. Ik ben sinds 2019 getrouwd met Marcel en samen hebben wij 2 kindjes, Senn van 4 jaar en Vieve van 3 jaar. Begin 2020 namen wij het bedrijf van mijn schoonouders over en sindsdien wonen en werken wij op ons binnenvaartschip. Hiermee vervoeren wij goederen in voornamelijk Nederland, België & Duitsland.


We zijn regelmatig thuis (en in Nederland kan ik vaak ook wel van boord) waardoor ik dit goed kan combineren met fotografie. Ik vind het heerlijk dat ons werk tegelijkertijd ons thuis is, waardoor wij altijd samen zijn. Op mijn instragram pagina neem ik je vaak mee in ons leven aan boord en laat ik zien hoe wij hier wonen.
*Deze foto is gemaakt door Jonne van Blinkend Beeld

Je bent sociaal, open en geïnteresseerd waardoor het direct ontspannen voelde. Je stelde ons als gezin op ons gemak tijdens het maken van de foto’s en vooral de peuter had de grootste lol en haalde de gekste dingen uit, maar dat mocht allemaal gebeuren want je nam er de tijd voor.

Kirsten

Mijn verhaal

Naast de zorg voor onze lieve kindjes en ons leven aan boord is fotografie een groot onderdeel van mijn leven. Ik heb sinds jongs af aan al een enorme passie voor fotografie en leg dus ook altijd alles vast. Herinneringen vastleggen om voor altijd te kunnen onthouden, dat vind ik belangrijk!Ik vond het altijd al belangrijk om herinneringen vast te leggen en bewaarde mijn foto's zorgvuldig in mappen en albums. Dit gevoel is nog sterker geworden nu ik kinderen heb. Toen ik moeder werd is die behoefte om herinneringen vast te leggen in beelden nog groter geworden. Ik wil mij later herinneren hoe klein mijn kinderen waren, hoe lief hun lachje was zonder tandjes, hoe ze hun eerste stapjes zetten. Hoe lief ze waren voor elkaar en hoe wij samen waren als nieuw gezinnetje. Daarnaast wil ik ook zien hoe ze groeien en hoe groot ze alweer zijn in vergelijking met een jaar geleden. Dit in combinatie met mijn liefde voor het maken van een mooi beeld is de grootste reden waarom ik steeds meer ben gaan fotograferen en dit dus ook voor jou wil doen! Ik vind het heel bijzonder dat ik nu ook mooie herinneringen voor anderen vast mag leggen. Dit doe ik met heel veel liefde en plezier. Zodat ik ook voor jou die mooie herinneren van je zwangerschap, pasgeboren baby en steeds groter wordende kind(eren) vast kan leggen om voor altijd op terug te kunnen kijken!


Ik ben altijd op zoek naar connectie in mijn foto's en leg graag de liefde tussen jou en je kindje(s) vast. Ik zorg er voor dat je je op je gemak voelt en we juist die spontane liefdevolle momenten vast kunnen leggen 🤎


Nanine is open, enthousiast en betrokken en volgt het ritme van je kindje tijdens het maken van de foto's.

Moeder van Naomi

Lieve woorden

Lieve woorden

Melanie, Daan, Raf & Niek

"Wij mochten in het golden hour voor de lens staan bij Nanine met ons gezin. Enige overtuigingskracht was er nodig om papa Daan mee te krijgen, maar eenmaal daar genoot iedereen. Nanine stelde iedereen op zijn gemak. Door leuke trucjes met de kindjes zijn de mooiste foto's vast gelegd. Ik kon niet stoppen met kijken toen ik ze binnen kreeg, het toverde een grote glimlach op mijn gezicht, hartverwarmend! Wij zijn ontzettend blij met deze kostbare foto's."

01 / 03