De mooie eerste momenten als nieuw gezinnetje of met een nieuw broertje of zusje liefdevol vastgelegd.

Gefeliciteerd, jullie krijgen een kindje!

Uit eigen ervaring weet ik hoe bijzonder het krijgen van een kindje is. De eerste periode na de bevalling leef je in een bubbel en draait alles om voedingen, slaapjes, luiers en knuffelen. Je wordt soms een beetje geleefd, de tijd vliegt en voor je het weet is dat hele kleine er al weer af. Ze ontwikkelen zich namelijk zo snel! Juist daarom is het zo mooi om die eerste periode, dat ze nog zo klein zijn en lekker tegen je aan slapen vast te leggen. Zodat je een mooie tastbare herinnering hebt van deze speciale periode waar je altijd samen op terug kunt kijken.Het voelde meteen goed zodra we bij binnenkomst gezellig aan de praat raakten. Nanine is open, enthousiast en betrokken en volgt het ritme van je kindje tijdens het maken van de foto's.

Moeder van Naomi

Wanneer is de newbornshoot?

Ik kom graag bij jullie langs wanneer jullie kindje tussen de 10 dagen en 3 weken oud is. Tijdens je zwangerschap kun je de shoot al boeken. Wanneer je rond de 20 weken zwangerschaps boekt weet je zeker dat je een plekje hebt in mijn agenda (mocht je wat later zijn, stuur me gerust een berichtje, ik hou vaak wat ruimte vrij voor last minute aanvragen). Ik noteer jouw uitgerekende datum in mijn agenda en wanneer jullie kindje geboren is laten jullie mij dit weten. We houden dan even contact en ik hou jullie op de hoogte van mijn planning, zodat ik kan laten weten welke opties ik heb om langs te komen. De afspraak zelf plannen we dus altijd last minute.


Waar is de shoot?

Een newbornshoot vindt altijd plaats in jullie eigen omgeving. Wanneer jullie eraan toe zijn kom ik bij jullie thuis langs. In jullie eigen omgeving zoeken we een plekje op met mooi licht (vaak is dit jullie slaapkamer) om de foto's te maken.


Ik ben werkzaam in omgeving Zwolle, maar rij met liefde een stukje om bij jullie langs te komen (vanaf 35km buiten Zwolle reken ik reiskosten)


Ik leg jullie liefde vast en zet de tijd letterlijk even stil op beeld zodat je altijd kunt terugkijken naar deze bijzondere periode.

Tijdens de shoot

Ik neem alle tijd tijdens de newbornshoot en zorg ervoor dat jullie je op je gemak voelen. We volgen het ritme van jullie baby. Het is dus ook helemaal niet erg als er tussendoor even gedronken moet worden of als je kindje een schone luier nodig heeft bijvoorbeeld, dit kan allemaal. Ik leg graag de liefde tussen jullie vast op een spontane en ongedwongen manier en zal jullie hierin begeleiden. Ik neem je mee in wat ik doe en vertel je precies waar je het beste kan gaan staan of zitten voor het mooiste licht en geef tussendoor kleine opdrachtjes en aanwijzingen om tot het mooiste resultaat te komen.


De focus ligt op de liefde tussen jullie gezin waarbij ik verschillende momenten vast zal leggen. Foto's van jullie samen, van mama met de baby, papa met de baby, de baby alleen en natuurlijk met broers of zussen wanneer deze er zijn. Ik heb geduld en wanneer ze er even geen zin in hebben gaan we gewoon door met iets anders en proberen we het later weer. We volgen geen vast schema, maar ik beweeg mee met jullie gezin om op die manier de mooiste momenten te kunnen vangen.

Wij zijn niet zo van de foto's, maar al gauw voelde we op ons gemak. Na het voeden was Mason nog erg actief. Nanine wist hier goed op in te spelen en bleef rustig en geduldig tot hij lekker lag te slapen.

Femke

Mijn werkwijze

Wanneer je de newbornshoot bij mij hebt geboekt ontvang je nog een brochure met extra informatie en tips om je voor te bereiden op de shoot met onder andere kledingtips. Je mag ook gebruik maken van mijn client closet. Hier zitten verschillende mooie jurken in die je (kosteloos) mag lenen tijdens de shoot.

 

Na de newbornshoot ga ik aan de slag met jullie foto's. Je ontvangt binnen een week een uitgebreide galerij met alle foto's. Deze foto's heb ik snel voor je bewerkt met een basisbewerking. Je mag hier zelf jouw favorieten uit kiezen. Wanneer je je keuze gemaakt hebt, ga ik de foto's tot in de puntjes voor je nabewerken. Ik zorg dat de belichting en temperatuur op iedere foto gelijk is en haal storende elementen voor je weg (denk aan een snoer of stopcontacten op een storende plek op de achtergrond en alles wat tijdelijk is op de huid zoals puistjes). Zo wordt de foto helemaal in mijn stijl en kun je hem groot afdrukken om aan de muur te hangen.


Wat fijn dat je zo de tijd voor ons nam! De foto's zijn werkelijk prachtig! Een herinnering voor het leven vastgelegd.

Moeder van Flore
01 / 25

Newbornshoot


wat krijg je?

  • Een mooie tastbare herinnering aan de periode dat jouw kindje net geboren is
  • 1,5 a 2 uur fotografie bij jullie thuis 
  • Minimaal 20 foto's zorgvuldig nabewerkt in hoge resolutie, zelf uit te zoeken uit een uitgebreide galerij*
  • Keuze uit drie verschillende pakketten waarbij bij het grootste pakket een professioneel album inbegrepen zit
  • Keuzegalerij geleverd binnen 1 week. Overige foto's binnen 2 tot 3 weken na aanlevering selectie (vaak sneller).vanaf €289,-


 *Incl 35km vanaf Zwolle, hierna €0,35 per km

**Kun je niet kiezen? Je mag altijd meer foto's uitzoeken voor €12,50 per foto.

Pakketten en prijzen

Pakket 1

20 foto's

€289

Pakket 1

€289

20 foto's

Pakket 2

30 foto's

€389

Pakket 2

€389

30 foto's

Pakket 3

40 foto's
inclusief professioneel
20 x 20 cm fotoalbum met 20 pagina's

€489

Pakket 3

€489

40 foto's
inclusief professioneel
20 x 20 cm fotoalbum met 20 pagina's

Zwangerschapshoot

Wanneer je je zwangerschap en pasgeboren baby beide door mij laat vastleggen krijg je 10% korting op je newbornshoot.

Meer informatie zwangerschapshoot

combinatie met

Lieve woorden

Lieve woorden

Baby Amber

Prachtige herinneringen voor altijd! Nanine is een hele lieve en geduldige fotograaf. Al verschillende shoots gedaan bij haar. En echt onwijs tevreden! Niet alleen met de foto's maar vooral de manier waarop de shoots gaan. Alles lekker op je eigen tempo. En als je peuter even niet op de foto wilt is het ook allemaal prima. Overigens weet ze die altijd op een hele leuke en zorgzame manier er dan toch weer bij te krijgen. Echt alle lof voor Nanine!

01 / 10

Lieve woorden

Lieve Nanine,


Wat voelde het direct goed toen je bij ons thuis kwam, ondanks dat we jou nog niet kenden en elkaar alleen gesproken hadden via social media. Je bent sociaal, open en geïnteresseerd waardoor het direct ontspannen voelde. Je stelde ons als gezin op ons gemak tijdens het maken van de foto’s en vooral de peuter had de grootste lol en haalde de gekste dingen uit, maar dat mocht allemaal gebeuren want je nam er de tijd voor. 

Wij zijn super blij met het resultaat, de scherpte-diepte in de foto’s, de kleuren, de afwisseling van dichtbij en verder af, de spontaniteit en de fijne momenten, alles is mooi vastgelegd en resulteert in een prachtig resultaat. 


Heel erg bedankt!! 

Liefs Tim, Kirsten, Norah en Sarah 

Veelgestelde vragen

Ontvang ik alle foto's?

Ja! Na de shoot ga ik alle foto's uitzoeken alle mooie foto's zal ik voorzien van een basis bewerking. Deze ontvang je binnen een week in een online galerij jullie. Je kunt vervolgens zelf jouw 20 favoriete foto's uitkiezen. Wanneer je niet kunt kiezen mag je altijd foto's extra bijkopen voor €7,50 per foto. Binnen 2 tot 3 weken na het aanleveren van deze selectie ontvang je je gekozen favorieten tot in de puntjes bewerkt en in hoge resolutie via een online galerij.

Wat moet ik aan tijdens de shoot?

Doe vooral aan waar jij je lekker in voelt en waar je makkelijk in kunt bewegen. Daarnaast doen neutrale kleuren het heel goed op de foto omdat daarmee de focus echt naar jullie gaat en niet naar de kleding. Wanneer je bij mij een shoot boekt, ontvang je een brochure waar heel veel tips in staan over de kledingkeuze. Daarnaast mag je ook gebruik maken van mijn client closet. Hier zitten verschillende dekentjes, jurken, truien en baby/kinderkleertjes in waar je kosteloos gebruik van mag maken tijdens de shoot.

Wat als ons kindje erg onrustig is tijdens de shoot of niet wilt slapen?

Maak je daar niet druk om! Ik neem altijd alle tijd voor een shoot. We gaan mee in het ritme van jullie kindje, wanneer er een luier verschoond moet worden of je kindje nog wat wilt drinken kan dit allemaal. Ook als je kindje wakker is kunnen we mooie foto's maken, maar we kunnen ook proberen of we jullie kindje in slaap kunnen krijgen. Ik zal jullie hierin begeleiden en we kijken samen wat we kunnen doen om tot een zo mooi mogelijk resultaat te komen.

Wanneer kan ik het beste de shoot boeken?

Dit kun je het beste al in je zwangerschap doen, hoe eerder hoe beter, dan weet je zeker dat je verzekerd bent van een plekje (ook last minute heb ik vaak nog een plekje dus mocht je toch nog een shoot willen boeken en ben je al bevallen, neem dan zeker even contact op voor de mogelijkheden). Bij het boeken van de newbornshoot zet ik jouw uitgerekende datum in mijn agenda. Wanneer jullie kindje geboren is hoor ik dit heel graag van jullie en dan kom ik binnen 3 weken bij jullie langs. De afspraak plannen we last minute als ik meer weet over mijn planning. We houden gewoon contact. Met een baby ben je eigenlijk altijd thuis dus in de praktijk komt dit altijd goed en doen we alles in overleg.

Follow me on Instagram