Het wonder in jouw buik en de verandering van jouw lichaam voor altijd vastgelegd op beeld. Alleen of samen met je partner.

Gefeliciteerd, je bent zwanger!

Zwanger zijn, het is een wonder! Ik vond het zo bijzonder om een kindje in mijn buik te dragen. Of je je nu geweldig voelt of er door verschillende kwaaltjes minder van kan genieten, het blijft iets magisch. Dat wil je je later toch kunnen herinneren?


De liefde en de connectie tussen jou en je kindje, daar zal ik op focussen tijdens de shoot. Alleen of samen met je partner, met de focus op het nieuwe leven in jouw buik. Ik leg jullie graag vast zoals jullie zijn, op een spontane en ongedwongen manier en zal er met mijn geduld, betrokkenheid en enthousiasme voor zorgen dat jullie je op je gemak voelen.


Wil je je zwangerschap vastleggen en heb je al een of meerdere kindjes? Kies dan voor een gezinshoot.


Waar en wanneer?

Je kunt de shoot al vroeg in je zwangerschap boeken. Ik zet dan de datum in mijn agenda dat jij 30 weken zwanger bent. We plannen de shoot namelijk wanneer jij tussen de 28 en 36 weken zwanger bent. Dit is de periode waarin je buik mooi rond is en je je vaak nog goed voelt. Afhankelijk van hoe jij je voelt en hoe snel je buik groeit maken we later een definitieve afspraak. We houden dus rond die tijd even contact De shoot vindt plaats op een mooie locatie in de natuur tijdens het gouden uurtje. Dit is het laatste uurtje voordat de zon ondergaat en zorgt voor heel mooi zacht (goud) licht in de foto. Voor locaties in omgeving Zwolle schreef ik laatst een blog. Deze kun je hieronder lezen.

Tijdens de shoot

Ik neem alle tijd voor de shoot en zorg ervoor dat je je op je gemak voelt. Ik leg graag de liefde tussen jullie vast op een spontane en ongedwongen manier en zal jullie hierin begeleiden. Ik neem je mee in wat ik doe en vertel je precies waar je het beste kan gaan staan of zitten voor het mooiste licht en geef tussendoor kleine opdrachtjes en aanwijzingen om tot het mooiste resultaat te komen.

Hoe gaat de shoot?

De focus ligt op de liefde tussen jou en je baby en je partner wanneer deze ook mee is. Ik zal tijdens de shoot verschillende momenten vastleggen. Foto's van jou in de natuur, van alleen je buik, van jullie samen. We gaan er vooral een leuke tijd samen van maken samen en maken nieuwe herinneringen die ik voor jullie vastleg op beeld! Zodat je voor altijd terug kunt kijken op deze bijzondere periode met je kindje nog veilig in jouw buik.

Mijn werkwijze

Wanneer je de shoot bij mij hebt geboekt ontvang je nog een brochure met extra informatie en tips om je voor te bereiden op de shoot met onder andere kledingtips. Je mag ook gebruik maken van mijn client closet. Hier zitten verschillende mooie jurken in die je (kosteloos) mag lenen tijdens de shoot.

 

Na de shoot ga ik aan de slag met jullie foto's. Je ontvangt binnen een week een uitgebreide galerij met alle foto's van de shoot. Deze foto's heb ik snel voor je bewerkt met een basisbewerking. Je mag hier zelf jouw favorieten uit kiezen. Wanneer je je keuze gemaakt hebt, ga ik de foto's tot in de puntjes voor je bewerken. Ik zorg dat de belichting en temperatuur op iedere foto gelijk is en haal storende elementen voor je weg (denk aan een prullenbak op de achtergrond en alles wat tijdelijk is op de huid zoals puistjes)


01 / 27

Wat krijg je?


  • Een mooie herinnering aan deze bijzondere periode met jouw kindje groeiend in jouw buik
  • 1 uur fotografie op een mooie buiten locatie (het liefst met zonsondergang)
  • Minimaal 20 foto's zorgvuldig nabewerkt in hoge resolutie, zelf uit te zoeken uit een uitgebreide galerij*
  • Keuze uit drie verschillende pakketten waarbij bij het grootste pakket een professioneel album inbegrepen zit
  • Keuzegalerij geleverd binnen 1 week. Overige foto's binnen 2 tot 3 weken na aanlevering selectie (vaak sneller).
Vanaf €229,-


 *Incl 35km vanaf Zwolle, hierna €0,35 per km

**Kun je niet kiezen? Je mag altijd meer foto's uitzoeken voor €12,50 per foto.


Pakketten en prijzen

Pakket 1

20 foto's

€229

Pakket 1

€229

20 foto's

Pakket 2

30 foto's

€329

Pakket 2

€329

30 foto's

Pakket 3

40 foto's
inclusief professioneel
20 x 20 cm fotoalbum met 20 pagina's

€429

Pakket 3

€429

40 foto's
inclusief professioneel
20 x 20 cm fotoalbum met 20 pagina's

Newbornshoot

Wanneer je je zwangerschap en pasgeboren baby beide door mij laat vastleggen krijg je 10% korting op je newbornshoot.

Meer informatie newbornshoot

Lieve woorden

Lieve woorden

Anneloes

"Ik mocht tijdens het golden hour op de zandverstuiving bij Nanine voor de lens staan. Normaal vind ik dit altijd spannend en ongemakkelijk. Maar naast dat Nanine mij op mijn gemak liet voelen was het ook nog eens heel gezellig. De foto’s zijn echt prachtig geworden, een dierbare herinnering aan deze zwangerschap. Inmiddels is Saar geboren en mis ik de dikke buik Ik kijk met een grote glimlach de mooie foto’s terug. Bedankt Nanine!!"

Follow me on Instagram