Jullie gezin en de liefde voor elkaar op een spontane manier vastgelegd zoals jullie nu zijn. Een tastbare herinnering voor nu en voor later.

Herinneringen vastleggen

Uit eigen ervaring weet ik hoe snel kinderen groeien. Ik kan soms niet geloven dat ze ineens dingen kunnen die ze een dag eerder nog niet konden. Voor mijn gevoel werd ik gister voor het eerst moeder, maar ondertussen is mijn oudste alweer 4 jaar.. Niet te geloven. Juist daarom vind ik het zo belangrijk om herinneringen vast te leggen. Herinneringen waar jullie allemaal op staan in plaats van dat een van jullie de foto's maakt. Zodat je de tijd even kunt bevriezen en altijd terug kunt kijken op hoe jullie op dit moment zijn als gezin. Zodat je volgend jaar terug kunt kijken en kunt zien hoe groot ze alweer zijn in vergelijking met een jaar geleden.


Liefde en connectie

De liefde en de connectie tussen jullie, daar zal ik op focussen tijdens de shoot. Lekker spelen, gek doen, rennen, vliegen, takken zoeken en knuffelen. Ik leg jullie graag vast zoals jullie zijn, op een spontane en ongedwongen manier en zal er met mijn geduld, betrokkenheid en enthousiasme voor zorgen dat jullie je op je gemak voelen. We gaan er vooral een leuke tijd samen van maken samen en maken nieuwe herinneringen die ik voor jullie vastleg op beeld!
Tijdens de fotoshoot is ze ook super lief en ze zorgt voor een ontspannen sfeer. De gezinsshoot voelde daardoor vooral als een fijn en gezellig avondje qualitytime met ons gezinnetje

Familie Ramsoedh

Waar en wanneer?

De shoot vindt plaats op een mooie locatie in de natuur tijdens het gouden uurtje. In de omgeving van Zwolle kom ik vaak bij de Sahara in Ommen, de heide in Heerde of de zandvlakte in Doornspijk. Dit zijn allemaal locatie die makkelijk zijn met kleine kinderen, dichtbij parkeren en niet te ver lopen. Het bos in Staphorst is bijvoorbeeld in de zomer weer heel geschikt wanneer het gouden uurtje net te laat begint, omdat hier veel bomen staan en we dus makkelijk de schaduw kunnen opzoeken. Ik schreef ook een blog over deze locaties, die kun je hieronder bekijken.


Gouden uurtje

Als het maar enigszins kan raad ik altijd aan om de shoot tijdens het gouden uurtje te plannen. Dit is het laatste uurtje voordat de zon ondergaat en zorgt voor heel mooi zacht (goud) licht in de foto. Alle foto's die je op deze pagina ziet zijn gemaakt tijdens het gouden uurtje.

Tijdens de shoot

Ik neem alle tijd tijdens de shoot en zorg ik dat jullie je op je gemak voelen. Ik leg graag de liefde tussen jullie vast op een spontane en ongedwongen manier en zal jullie hierin begeleiden. Geen geposeerde plaatjes dus (oke misschien eentje voor opa en oma), maar ik leg jullie vast hoe jullie zijn. Ik vertel je wel waar je het beste kan gaan staan of zitten voor het mooiste licht en geef tussendoor kleine opdrachtjes en aanwijzingen om tot het mooiste resultaat te komen.

Hoe gaat de shoot

De focus ligt op de liefde tussen jullie gezin waarbij ik verschillende momenten vast zal leggen. Foto's van jullie samen, alleen met mama, alleen met papa, kinderen apart. Ik heb geduld en wanneer ze er even geen zin in hebben gaan we gewoon door met iets anders en proberen we het later weer. We volgen geen vast schema, maar ik beweeg mee met jullie gezin om op die manier de mooiste momenten te kunnen vangen. Hieronder kun je van twee shoots een fotoblog bekijken.

En als je peuter even niet op de foto wilt is het ook allemaal prima. Overigens weet ze die altijd op een hele leuke en zorgzame manier er dan toch weer bij te krijgen.

Madelon

Mijn werkwijze

Wanneer je de shoot bij mij hebt geboekt ontvang je nog een brochure met extra informatie en tips om je voor te bereiden op de shoot met onder andere kledingtips. Je mag ook gebruik maken van mijn client closet. Hier zitten verschillende mooie jurken in die je (kosteloos) mag lenen tijdens de shoot.

 

Na de shoot ga ik aan de slag met jullie foto's. Je ontvangt binnen een week een uitgebreide galerij met alle foto's van de shoot. Deze foto's heb ik snel voor je bewerkt met een basisbewerking. Je mag hier zelf jouw favorieten uit kiezen. Wanneer je je keuze gemaakt hebt, ga ik de foto's tot in de puntjes voor je bewerken. Ik zorg dat de belichting en temperatuur op iedere foto gelijk is en haal storende elementen voor je weg (denk aan een prullenbak op de achtergrond en alles wat tijdelijk is op de huid zoals snottebellen en puistjes)

Nanine stelde iedereen op zijn gemak. Door leuke trucjes met de kindjes zijn de mooiste foto's vast gelegd. Ik kon niet stoppen met kijken toen ik ze binnen kreeg, het toverde een grote glimlach op mijn gezicht, hartverwarmend!

Melanie
01 / 57

Gezinsshoot


Wat krijg je?

  • Een mooie herinnering aan jullie gezin op dit moment voor nu en voor later
  • Een gezellige shoot vol met spelletjes en opdrachtjes om spontane momenten vast te kunnen leggen 
  • 1 a 1,5 uur fotografie op een mooie buiten locatie (het liefst met zonsondergang)
  • Minimaal 20 foto's zorgvuldig nabewerkt in hoge resolutie, zelf uit te zoeken uit een uitgebreide galerij*
  • Keuze uit drie verschillende pakketten waarbij bij het grootste pakket een professioneel album inbegrepen zit
  • Keuzegalerij geleverd binnen 1 week. Overige foto's binnen 2 tot 3 weken na aanlevering selectie (vaak sneller).
Vanaf €249,-


 *Incl 35km vanaf Zwolle, hierna €0,35 per km

**Kun je niet kiezen? Je mag altijd meer foto's uitzoeken voor €12,50 per foto.


Pakketten en prijzen

Pakket 1

20 foto's

€249

Pakket 1

€249

20 foto's

Pakket 2

30 foto's

€349

Pakket 2

€349

30 foto's

Pakket 3

40 foto's
inclusief professioneel
20 x 20 cm fotoalbum met 20 pagina's

€449

Pakket 3

€449

40 foto's
inclusief professioneel
20 x 20 cm fotoalbum met 20 pagina's

Je kinderen groter zien groeien op beeld

Hoe mooi is het om je gezin jaarlijks vast te laten leggen. Kinderen groeien nu eenmaal zo hard en de verschillen met een jaar geleden zijn zeker op jonge leeftijd nog zo groot! Op die manier heb je jaarlijks een herinnering aan hoe jullie gezin op dat moment was, wat je later weer samen kunt bekijken. Dit vind ik zelf ook zo mooi, daarom krijg je 10% korting wanneer je binnen een jaar na jullie shootdatum weer een shoot boekt en krijg je als cadeautje ook nog 5 extra foto's!

direct boeken

Lieve woorden

Lieve woorden

Bianca, Tom, Luiza & Lauro

Ik heb bij Nanine een gezinsshoot gedaan en wauw, wat zijn de foto's prachtig geworden! Ze heeft ons zo mooi weten vast te leggen. De perfecte chaos! De beelden zijn van onschatbare waarde en ik kan niet anders zeggen dan dat ik onwijs blij met de foto's ben. Ze zullen een prachtig plekje aan de muur krijgen. Lieve Nanine, bedankt voor de mooie avond, je geduld en waanzinnig mooie foto's! Je bent een topper!

01 / 08

Veelgestelde vragen

Ontvang ik alle foto's?

Ja! Na de shoot ga ik alle foto's uitzoeken en zal ik alle mooie foto's voorzien van een basis bewerking. Deze ontvang je binnen een week in een online galerij met watermerk. Je kunt vervolgens zelf jouw 20 favoriete foto's uitkiezen. Binnen 2 tot 3 weken na het aanleveren van deze selectie ontvang je je gekozen favorieten tot in de puntjes bewerkt en in hoge resolutie via een online galerij.

Wat moet ik aan tijdens de shoot?

Doe vooral aan waar jij je lekker in voelt en waar je makkelijk in kunt bewegen. Daarnaast doen neutrale kleuren het heel goed op de foto omdat daarmee de focus echt naar jullie gaat en niet naar de kleding. Wanneer je bij mij een shoot boekt, ontvang je een brochure waar heel veel tips in staan over de kledingkeuze. Daarnaast mag je ook gebruik maken van mijn client closet. Hier zitten verschillende dekentjes, jurken, truien en baby/kinderkleertjes in waar je kosteloos gebruik van mag maken tijdens de shoot.

Waar en wanneer vindt de shoot plaats?

Een gezinshoot vindt altijd buiten plaats op een mooie plek in de natuur. In de brochure die je van mij ontvangt wanneer je een shoot boekt ga ik hier wat dieper op in. Ik heb een aantal locaties waar ik vaker kom, maar denk ook graag met jullie mee over een mooie locatie bij jullie in de buurt. Daarnaast vindt de shoot vrijwel altijd plaats tijdens het gouden uurtje. Dit is het laatste uurtje voor de zon onder gaat of het eerste uurtje na zonsopkomst. Met kleine kinderen is het daaorm handiger om de shoot in het voorjaar of najaar te plannen omdat het gouden uurtje dan rond 1800/1900 valt. Afhankelijk van de locatie, spreken we 1,5 tot 2,5 voor zonsondergang af op de parkeerplaats waarna we samen naar de shootlocatie lopen.

Wat als het slecht weer is?

Op de dag van de shoot houden we goed het weer in de gaten, Als het droog blijft gaat de shoot gewoon door. Met bewolking kunnen we de shoot wellicht wel wat naar voren halen, maar ook zonder zon kun je nog hele mooie foto's maken. Als het regent verplaatsen we de shoot natuurlijk in overleg naar een ander moment.

Follow me on Instagram