Echte momenten

Bij elke fotoshoot leg ik als fotograaf de focus op het vastleggen van oprechte, liefdevolle momenten tussen jullie als gezin. Ik heb gemerkt dat de allermooiste foto's ontstaan wanneer gezinnen zichzelf kunnen zijn, vrij kunnen bewegen en op natuurlijke wijze met elkaar omgaan tijdens de shoot zonder al te veel aansturing.


Hieronder zie je foto’s van een shoot waarbij dit gebeurde, wat zorgde voor een prachtige serie van dit leuke gezin!

01 / 23

Tijdens deze shoot hoefde ik bijna niets te zeggen. De kinderen gingen lekker op ontdekkingstocht en wij volgde hun hierin. Er was een constante connectie tussen de ouders en hun kinderen. Met hier en daar wat aanwijzingen of ideeën voor leuke spelletjes ging eigenlijk alles vanzelf. Ze speelden met elkaar, knuffelden en hadden zoveel plezier, dat zie je terug in de foto's.


Het is voor mij heel belangrijk dat jullie je tijdens de shoot op je gemak voelen. Ik wil dat het een avondje qualitytime wordt met jullie gezinnetje, zoals het ook is als ik er niet bij ben. Natuurlijk zal ik jullie hierbij helpen! Maar om de ontspannen sfeer te bevorderen, heb ik drie tips voor jullie:1. Speel samen en wees speels: Moedig de kinderen aan om lekker te spelen en gek te doen. Bedenk van te voren wat jouw kinderen leuk vinden om te doen, speel samen een spelletje (ik zie ik zie wat jij niet ziet, wedstrijdje rennen), dans op jullie favoriete liedje, maak grapjes, laat ze rondrennen, til ze op, gooi ze in de lucht of ga ze kietelen. De beste foto's ontstaan wanneer jullie plezier maken en jezelf zijn.

2. Knuffelen en connectie: Laat jullie liefde zien door elkaar veel te knuffelen en aan te raken. Zorg dat er altijd contact is. Als kinderen weglopen of opzoek gaan naar takken bijvoorbeeld, probeer dit dan hand in hand te doen. Vraag of je kind je de weg wil wijzen door je een hand te geven of neem ze mee op je rug. Knuffels en aanrakingen creëren een gevoel van verbondenheid en vertrouwen, wat resulteert in oprechte en liefdevolle momenten op beeld.

3. Ontdek de omgeving: Ga samen op ontdekkingstocht! Laat de kinderen de omgeving verkennen terwijl jullie ze liefdevol volgen. Ontdek samen bloemen, dennenappels, kleine diertjes of interessante plekjes. Dit creëert spontane interacties en momenten van verwondering.


Wanneer we elkaar ontmoeten op de locatie voor de shoot, lopen we samen naar de fotoplek en kletsen we gezellig bij. Geen zorgen, ik zorg ervoor dat jullie je volledig op je gemak voelen! Ik geef jullie alle ruimte om plezier te maken en lekker te genieten - zo leggen we samen de mooiste herinneringen vast.


Wil jij dus jullie liefdevolle band op unieke wijze vastleggen? Dan sta ik klaar om jullie avontuur vast te leggen. Stuur me een berichtje en laten we samen kunstwerkjes creëren

01 / 18

Wat Bianca zei over de shoot:

"Ik heb bij Nanine een gezinsshoot gedaan en wauw, wat zijn de foto's prachtig geworden! Ze heeft ons zo mooi weten vast te leggen. De perfecte chaos! De beelden zijn van onschatbare waarde en ik kan niet anders zeggen dan dat ik onwijs blij met de foto's ben. Ze zullen een prachtig plekje aan de muur krijgen. Lieve Nanine, bedankt voor de mooie avond, je geduld en waanzinnig mooie foto's! Je bent een topper!"